2016. sze 22.

Az Akvárium Klubban ünnepli 10. születésnapját a Belmondo

írta: PressOne
Az Akvárium Klubban ünnepli 10. születésnapját a Belmondo

Sztárvendégek, korábbi zenekartagok is tiszteletüket teszik majd a Belmondo novemberi születésnapi buliján

A Belmondo tavaly év végén jelentette meg legutóbbi lemezét, amely a Kalapot le! címet viseli. Az album nagy siker lett, amit mi sem reprezentálhatna jobban, minthogy a legjobb Pop-rock album kategóriában Fonogram-díj jelölést is kapott. Czutor Zoliék a lemez megjelenése után sem tétlenkedtek sokáig: tavaszi turnéjuk mellett, újabb klipes dalt hoztak ki, a korábbi alkotásaikhoz képest radikálisabb, angol nyelvű The Ultimate Leadert. A mozgalmas 2016-os év azonban nemcsak a fenti történések miatt különleges, ugyanis a Belmondo idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját.

belmondo_foto.jpg

A Belmondót Czutor Zoltán alapította 2005 végén, korábbi együttese, a Nyers feloszlása után. A zenekar 7 nagylemezt készített az elmúlt tíz évben, jelölték többek között VIVA Comet-díjra, Fonogram-díjra, az olyan dalaik pedig, mint a Lesz, volt, van, vagy a Mikor megjelenésük óta is a magyar rádiók és a közönség állandó, összetéveszthetetlen kedvencei.

A Belmondo természetesen ünnepi koncerttel koronázza majd meg fennállásának 10. évét. A születésnapi koncert 2016. november 25-én lesz az Akvárium Klub KisHall-jában. A jeles eseményen a zenekarban feltűnt valamennyi zenész mellett, számos vendégelőadó is tiszteletét teszi majd.
Az esemény itt érhető el.

Akik biztosan ott lesznek: Papp Szabi (Supernem), Szekeres András (Junkies), Eckü,(Hősök), Fourtissimo

A jelenlegi felálláson kívül az együttessel zenél még:
Reggel Ferke - dob
Fekete Jammal János - beatbox
Shackle - beatbox
Temesi Berci - basszusgitár
Domján Gabika – basszusgitár
Koltay Kurszán - zongora
Pulius Tamás - billentyű, vokál

Szólj hozzá