2017. jún 23.

Elkezdődött a CSTP Feszt a Várkert Bazárban

írta: PressOne
Elkezdődött a CSTP Feszt a Várkert Bazárban

cstp.jpg

Szerdán kezdődött a Várkert Bazárban a CSTP Feszt, a Cseh Tamás Program három évét bemutató ingyenes zenei fesztivál. Június 21. és 24. között, tehát A zene ünnepétől a Múzeumok éjszakájáig ötven zenekar és előadó lép fel, és itt zajlik a Hangszert a kézbe interaktív hangszerkiállítás is, ahol több mint száz hangszert lehet kipróbálni. A CSTP Feszt két szakmai konferenciájára az A38 Hajón kerül sor.

Június 21. és 24., azaz A zene ünnepe és a Múzeumok éjszakája között a Várkert Bazárban rendezik meg az NKA Cseh Tamás Program eddigi három évét bemutató fesztivált. A CSTP Feszt a program profiljából adódóan elsősorban koncertekből álló élőzenei fesztivál lesz, de rendezvényei között lesz kifejezetten gyerekeknek, kamaszoknak szóló program (mindennap 14 órától este kilencig a Hangszert a kézbe interaktív hangszerkiállítás), a könnyűzene múltjával foglalkozó konferencia, és nemzetközi zeneipari fórum (ez utóbbi kettő az A38 Hajón).

A CSTP Feszt négy napja alatt a Várkert Bazár három színpadán ötven produkció lép fel, köztük az Ivan & The Parazol, a Bohemian Betyars, a Mary Popkids, Antonia Vai, a USEME, Marge, a Mongooz & The Magnet, Iamyank, a Belau, Petruska, Hangácsi Márton és sokan mások. A fesztiválról részletes és naprakész infókat lehet találni a CSTP Feszt hivatalos eseményénél és a cstpfesztival.hu honlapon.

 

Szólj hozzá

budapest koncert fesztivál marge várkert bazár bohemian betyars petruska hangácsi márton Ivan & The Parazol antonia vai Mary Popkids Cseh Tamás Program Belau cstp useme Iamyank hangszert a kézbe mongooz & the magnet cstpfeszt 1G school