2016. ápr 13.

Nyáron lesz új Tegan and Sara lemez

írta: PressOne
Nyáron lesz új Tegan and Sara lemez

Tegan and Sara március 11-én közölték a jó hírt, hogy legújabb nagylemezük júniusban érkezik. A „Love You to Death” című albumot szokásukhoz híven Greg Kurstin segítségével hozták létre (aki többek között Adele, Sia és Ellie Goulding producere is). A korong június 3-án debütál, az első felvételekbe azonban már április 8-án belehallgathattunk, ekkor indultak az előrendelések is.

teganandsara.jpg

Az ikerpár 1999-ben adta ki első nagylemezét „Under Feet Like Ours” címen. A lányokat Neil Young fedezte fel és szerződtette a saját lemezkiadójához, a Vapour Recordshoz, amely a Warner Music leányvállalata. Pályára lépésük óta már hét lemezt adtak ki, azonban az igazi nemzetközi elismerést csak 2013-ban érték el „Heartthrob" című albumukkal, amely olyan slágerekkel éltette a közönséget, mint a „Closer” és az „I Was a Fool”. Az album 3. helyen indított a Billboard 200-as listáján és 49.000 eladott példányt tudott maga mögött az első héten, ezzel magasan felülmúlva az együttes korábbi eredményeit.

Az ikrek indulásuk óta több mint egymillió lemezt adtak el, ebből több mint 7 arany és 1 duplaplatina minősítést kapott. A lányok ezen kívül a LEGO – a film zenéjéhez is hozzájárultak „Everything is Awesome” című számukkal, és a 2015-ös Oscar díjátadón is felléptek, illetve 3 Juno Awards díjat, 2 Polaris Prize és egy Grammy jelölést is maguk mögött tudnak. 2013-ban hazánkban is koncerteztek, a szerencsések a Dürer kertben bulizhattak együtt a testvérpárral.

Szólj hozzá

lemez újdonság news friss Tegan and Sara