2016. máj 18.

Új klippel jelentkezik a Kiscsillag

írta: PressOne
Új klippel jelentkezik a Kiscsillag

Április 26-án az Erkel Színházban teltház előtt debütált a Kiscsillag zenekar koncertszínházi elő-adása, a Semmi Konferencia. Az “Idáig tudom a történetet” című estek folytatásaként bemutatott darab zenei alapja részben korábbi Kiscsillag dalokra épül - például a 2006-os Menetszélre, amelyben először tűnt fel a semmiről tartott konferencia gondolata - de számos új, az előadáshoz írt friss szerzemény is elhangzik, amelyek az ősszel megjelenő Kiscsillag kiadványra fognak fel-kerülni.

kiscsillag.jpg

Ezek közül az egyik dal, a Szomszéd kisfiú került ki most a csapat hivatalos videó-csatornájára. Ez a szám a darab alaphelyzetét mutatja be: a főszereplő/narrátor Peti (Lovasi András) monológja, amelyben saját és édesanyja (Zsuzsa szerepében Péterfy Bori látható az előadáson) életét mutatja be.

A klip egyben az előadás werkfilmje is: bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé az olvasópróbától az előadásig, különböző helyzetekben látva az alkotókat, a zenekart, valamit a darabban szereplő vendégművészeket - Falusi Mariannt, Likó Marcellt (Vad Fruttik), Varga Liviust (Quimby), Pásztor Annát (Anna & the Barbies) és Busa Pistát (Irie Maffia).

Aki lemaradt a premierről vagy újranézné a Semmi Konferenciát, legközelebb június 14-én Pécsett, a POSZT programjának keretében teheti meg ITT!

Szólj hozzá