2016. ápr 19.

Van már új Péterfy Bori lemez

írta: PressOne
Van már új Péterfy Bori lemez

Majd’ 4 év után új lemezzel jelentkezik Péterfy Bori & Love Band. A Szédülés című  teljes CD április 15-től már kapható, illetve letölthető.

peterfybori.jpg

Az új Bori lemez az új tagsággal működő Love Band első közös munkája és ez az első olyan Love Band-album, amelyre a dalok többségének szövegét az énekesnő írta. A dalok szerzője és zenei producere Tövisházi Ambrus. “Világvégéről, szakításról, légiós harcosról, egy általunk kitalált dizájner-drogról, tombolásról és elásott szeretőkről szól az új lemez, amelynek A oldalán lendületes popszámok sorakoznak, a B-oldal pedig a torz mesék dalai” – ad egy kis ízelítőt a lemez hangulatából a zenefelelős, Tövisházi.

Az ízelítő:

A tavaly csatlakozott Nagy István gitáros-énekes és Gáspár Gergely dobos mellett további új alkalmi közreműködőkkel bővült Bori csapata erre az albumra: Nemes András (a Pluto és a Biorobot dalszerző-énekese) és a Love Band állandó szövegírói, Tariska Szabolcs és Lovasi András mellett a nyolcvanas évek nagyszerű Trabant zenekarának szövegírója és szellemi motorja, Vető János is írt egy dalt. Az első szám duettjében pedig a budapesti Fran Palermo zenekar dalszerző-énekese, Henri Gonzo énekel Dühös Maxról és a néma lányról.

A borítót Stark Attila tervezte, a borítón szereplő kép a nemzetközi hírű fiatal fotóművész, Borsi Flóra műve.

Szólj hozzá

lemez újdonság news friss Péterfy Bori & Love Band