2016. sze 13.

Iszak Eszti lesz a Come 2016 háziasszonya

írta: PressOne
Iszak Eszti lesz a Come 2016 háziasszonya

Idén ősszel visszatér a Comet díjátadó gála! A 15. Cometet megújult formában szervezi a Viacom-mal közösen az RTL Magyarország. A díjátadó háziasszonya Iszak Eszti lesz.

iszak_eszter_facebook_2015_980x480.jpg

A jól ismert Comet idén teljes egészében megújul. Az RTL Magyarország és a Viacom Comet 2016 néven új köntösbe öltözteti a gálát, amely ezentúl már nem csak a zenei elismerések ünnepe lesz, hanem más népszerű kategóriákkal is gazdagodik a díjkiosztó esemény. A gála egyik műsorvezetője a VIVA sztárja, Iszak Eszti lesz.

Nagyon örülök, hogy én lehetek a Comet 2016 háziasszonya. Várom a gálát, már csak azért is, mert egy igazán különleges színpadi showval és látványvilággal várjuk a közönséget. Ez lesz az év legfontosabb rendezvénye számomra, mindig izgalmas, hogy ki kapja a díjakat.” – árulta el Iszak Eszti a díjátadó kapcsán.

Hamarosan kiderül, hogy kik a Comet 2016 díjátadó jelölőbizottságának tagjai és rövidesen fény derül arra is, hogy milyen kategóriákon belül szavazhatnak majd kedvenceikre a rajongók. Éppen ezért érdemes követni a Comet 2016 Facebook és Instagram (@cometdijatado2016) oldalát.

Szólj hozzá

viva díjátadó gála viva comet iszak eszti viva comet 2016