2016. máj 05.

Fatal Error klippremier és digitális megjelenés!

írta: PressOne
Fatal Error klippremier és digitális megjelenés!

Új EP-megjelenés előtt áll a Fatal Error zenekar, melynek előfutára a „Szó nélkül” című dal. A kislemez produceri munkálatait a Subscribe énekeseként ismert Csongor Bálint végezte, az anyag a 1G Records gondozásában készült. A legjobb az egészben pedig, hogy az új dalokat 2016. május 7-én a GMK-ban meg is hallgathatjátok!

fatal_error_01.jpg

 A „Szó nélkül” klipjéről és a dalról Rimóczi Zsola, a Fatal Error frontembere beszélt:

"2015-ben írtuk a dalt, ami kimondatlan gondolatokról, elfojtott szavakról szól. Ez nagyon sok embernek mindennapi problémája. Sokszor szeretnénk megmondani a "frankót", bár lehetőségeink számtalan esetben korlátozottak, erről szól a dal. Mikor felhalmozódnak ezek a bizonyos bennünk ragadt szavak, akkor annak látható jelei is akadnak, inkább nyomkodják az emberek a telefonjukat, minthogy megszólaljanak.” – mondta.

A klipre is kitért:

„Mi próbáltunk ehhez gondolatvilághoz egy humorosabb, ránk jellemző, mégis nyomatékos képi világot adni. Ebben segítségünkre volt Kerekes Péter barátunk, aki velünk tartott egy-két koncertünkre és lejött a próbatermünkbe is, majd ő rendezte a klipet. Ezentúl a dal szerves része lesz a koncertjeinknek, ha valaki kíváncsi rá élőben is, találkozunk május 7-én a Gozsdu Manó Klubban."

Jó hír, hogy a Szó nélkül alig egy hét alatt 8000-es nézettséggel büszkélkedhet!

A Fatal Error megállás nélkül koncertezik tavasszal. Két vidéki (Paks, Cegléd) koncert után 2016. május 7-én szombaton, a Gozsdu Manó Klubban láthatja a csapatot a közönség egy nagyszabású bulin.

A kislemezről másik két dal is szóbakerült:

Az utad alapja egy „rap-dal”:
„Szeretünk más stílusokba belekóstolni, Zsola egyszer csak előállt egy ilyen alappal, mi meg azonnal ráharaptunk, kipofozva pár plusz riffel, meg kiállással igen hamar összeállt a dal, lassan egy éve állandó jelleggel rajta van a setlistünkön, eddig mindenhol imádták, a nanana-zós rész élőben sokszor igen jól szokott elsülni.”

Az Új irányról így nyilatkoztak:

„Jakónak volt még régről egy teljesen kész akusztikus dala, tavaly raktuk össze zenekarilag. Sokunknak lehetett már olyan időszaka, amikor eseménytelen, betokosodott volt az élete, egyedül érezte magát, de közben mégsem esett kétségbe, mert érezte, hogy hamarosan ennek a pozitív irányba meg kell változnia, és ez így is fog történni.”

Szóval mindenki jegyezze fel: 2016. május 7. szombaton a GMK-ban, Fatal Error buli! Szó nélkül legyetek ott…

  1. május 7., szombat – Gozsdu Manó Klub (GMK) vendég: Baron Mantis – Budapest Event

További bulik a tavasszal:

  1. május 14., szombat – Ady Endre Pince – Salgótarján Event
  1. május 20., péntek – FŐHE – Nyíregyháza Event
Szólj hozzá

koncert program újdonság news friss concert új dal Gozsdu Manó Klub Fatal Error 1G Records