2016. ápr 11.

Megjelent Copy Con „Az” című lemeze

írta: PressOne
Megjelent Copy Con „Az” című lemeze

copy_con_az_front_net.jpg

Eddig csak arról volt szó, hogy hamarosan megjelenik Copy Con sorrendben ötödik lemeze, de április elseje óta nemcsak fizikai formában juthatunk hozzá a koronghoz, hanem digitálisan is! Ez jó hír minden meglévő és leendő rajongónak. Szerencsére Pintér Gábor csapatának nem kell aggódnia az „AZ” sikere miatt, hiszen a múlt pénteki Akvárium Klubban tartott lemezbemutató is hatalmas buli lett. Budapest tehát már megvolt, jön a többi helyszín!

Copy Con új albumának egyik alapkoncepciója a változás, illetve a változtatni akarás. E köré épül a lemez többi dala is. Ugyan Pintér Gáborék nagy utat jártak be a 2005-ös Szolnok city óta, sőt, azóta Magyarország egyik meghatározó reggae csapatának számítanak, azért az „AZ”-ról sem hiányoznak a kötetlen vidám dalok. Ennek egyik iskolapéldája az Albi party, amelyhez Ipacs Gergely rendező készített klipet. 

Pintér Gábor így vall a lemezről:

„2016-ban elkészült az 5. sorlemez, „AZ” címmel. Maga a cím is már magába foglalja a dalok sokszínűségét, hiszen a lemezen fellelhető az érzelmek és hangulatok, igen széles spektruma. Mondhatni A-tól, Z-ig. Tehát ismét egy változatos, jó hangulatú és egyben fontos üzenettel rendelkező lemezt hallhatunk.”

Saját elmondása szerint leginkább azoknak ajánlja a 1G Records gondozásában megjelent albumot, akik szeretnének egy órára ellazulni, szeretik a pikáns raggae zenét. Illetve azoknak is nagy boldogság lesz akár digitálisan megszerezve, akár fizikálisan, akik szeretnék felidézni a ’90-es évek házibulik hangulatát. Vagy megtapasztalni. Így sem, úgy sem csalódhatunk!

Akik április 1-én az Akváriumban részt vettek a lemezbemutatón csak rébuszokban beszéltek az „AZ”-ról, így érdemes beszerezni, hogy otthon is meglehessen a parti hangulat. Természetesen Copy Con erőteljesen készül a nyárra, így hamarosan több városban élőben is meggyőződhetnek róla, nem hazudunk ennek a lemeznek a kapcsán. Az „AZ”, tényleg „AZ”.

Beszerezhető a következő módon:

Szólj hozzá

lemez újdonság news friss crew Copy Con 1G Records