2016. ápr 06.

Czutor Zoli újabb dívája Bogi a Mikában

írta: PressOne
Czutor Zoli újabb dívája Bogi a Mikában

adamtemesi_20151014--dsc00055.jpg

Remek akusztikus koncertélményre számíthat az, aki április 8-án a Mika Tivadar Mulató felé veszi az irányt, hiszen a Czutor és a Dívák ötödik alkalommal kerül megrendezésre aznap. A mostani vendége Bogi lesz, és egy igen izgalmas randevúnak ígérkezik a koncert. Az est másik állandó szereplője Czutor Anett, a Honeybeast korábbi énekesnője.

Most már hagyománynak mondható a Czutor és a Dívák elnevezésű - kötetlen, intim hangulatú - akusztikus est, amelyet havonta rendeznek meg a Mika Tivadar Mulatóban. Áprilisban Bogi csatlakozik Czutor Zolihoz, így olyan prominens személyek után lép színpadra a Belmondo és a Nyers frontemberével, mint Galambos Dorina, Prieger Fanni, Pásztor Anna és Tarján Zsófi.

Az akusztikus est egyébként remek visszhangnak örvend, igazi igényes kikapcsolódás a hétköznapokban. Az április 8-i koncert is, a már megszokott vidám, közvetlen estének ígérkezik, tele meglepetésekkel. Ennél több mi kéne? Az i-re a pontot természetesen Bogi (Nyers-Dallos Boglárka) teszi majd fel. A Fonogram díjas fiatal énekesnő, ugyan még csak 18 éves, de már többször bizonyított hazai és nemzetközi terepen is. Így nem csoda, hogy Czutor Zoli őt választotta következő dívának. Igazán passzol az eddigi névsorba!

A koncert ötödik állomásáról sem érdemes tehát lemaradni! A helyszín változatlanul a Mika Tivadar Mulató. Időpont: 2016. április 8. 20:30. A belépő 1500 Ft. A soron következő Czutor és a Dívák tervezett vendégei: Vincze Lilla és Fábián Juli.

Event

Szólj hozzá

koncert program news Bogi Mika Tivadar Mulató Czutor Zoltán Czutor és a Dívák